Zrkadlo ako doplnok interiérových dverí

Zrkadlá vedia urobiť s priestorom hotové čary. A čo tak zrkadlo, ako doplnok interiérových dverí? Výrobca dverí Porta doors vám dokáže túto myšlienku splniť. Zrkadlo na dverách môžeme prakticky využiť ako funkčný doplnok do vášho bytu.

Na zrkadlách je najcennejšie, že sú perfektnou kombináciou štýlu a funkčnosti. Výborne sa hodia do akéhokoľvek osobitého štýlu domácnosti a dokážu nielen oživiť prázdne steny, ale aj rozjasniť miestnosť. Skrátka ich viete použiť vždy vo svoj prospech tak, aby boli estetické i funkčné zároveň.

KOMBINÁCIA ŠTÝLU A FUNKČNOSTI

Zrkadlo je dôležitý interiérový doplnok. Bez neho by sme sa len ťažko upravili a skontrolovali svoj zovňajšok. Ideálnym riešením je najmä pre malé miestnosti a byty. Opticky zväčšuje a presvetľuje priestor. Kam ho však v malom priestore umiesniť? Na dvere. Vyberte si zrkadlo, ktoré bude prekrývať čo najväčšiu časť dverí, skrine alebo interiérových dverí, bez toho, aby ombmedzovalo vaše fungovanie.

ZRKADLO – DOPLNKOVÁ MOŽNOSŤ

Výrobca dverí Porta doors myslí pri výrobe na všetky špecifické požiadavky, ako sú napríklad premium lak, stabilný UV lak, prírodná dýha, či dokonca zrkadlo ako doplnok interérových dverí. V ponuke aktuálneho katalógu sa nachádza hneď niekoľko modelov, pri ktorých si môžete zrkadlo zvoliť ako funkčný doplnok: GRANDE (A.1), INSPIRE (A.1), NOVA (2.2).Porta-GRANDE-UV

GRANDE: novinka v aktuálnej ponuke Porta doors. Na výber máte hneď viacero modelov, ktoré môžete mať vo farbách: biela, Dub klasik, Dub naturálny, Dub sibírsky alebo Dub havana. So zrkadlom môžete mať model A.1. Zrkadlo si môžete zvoliť na jednej alebo oboch stranách. Pri výbere krídla so zrkadlom z jednej strany sa z druhej strany nachádza doska.

Porta-NOVA-skupina2-5

NOVA: rám vrátane výplne je obojstranne opláštený HDF doskou. Model 2.2 je možné vyhotoviť so zrkadlom na jednej alebo na oboch stranách. Pri výbere krídla so zrkadlom z jednej strany sa na druhej nachádza plná doska.

Porta-INSPIRE-skupinaAB

INSPIRE: rámové dvere s možnosťou výberu zrkadla ako doplnku pri modeli A.1. Výhodou tohto modelu je špeciálna viacvrstvová drevená konštrukcia.

voster1erkado1vasco1solodoor1invado1portadoors1dre1perfectdoor1indoors1eclisse1setto1disting1gerflor1classen1egger1krono1fortelock1woodlook1eurofinal1arbiton1