Možnosti dopravy

 

GEIS

 

Prepravná spoločnosť Geis doručuje tovar zvyčajne do 24 hodín od odovzdania zásielky do prepravy. Nižšie nájdete podrobnejšie informácie, týkajúce sa tejto možnosti doručenia Vášho tovaru.

- Oblasť doručenia: celá SR

- Dni doručenia: pracovné dni

- Doba doručenia: zvyčajne do 24 hodín (po potvrdení o odoslaní Vašej objednávky)

V prípade dodania na súkromnú adresu Vás bude doručujúci vodič kontaktovať telefonicky najneskôr 2 hodiny pred doručením zásielky, najskôr o 7:30. V prípade neúspešného pokusu o doručenie vykoná vodič nasledujúci deň druhý pokus.

Presný výber hodiny dodania nie je, bohužiaľ, možný. Pokiaľ prepravcom nebudete zastihnutý, dostanete do schránky informáciu ohľadom nasledujúceho termínu doručenia.

Cena: nižšie

 


 

KURIER SPS

 

Slovak Parcel Service je balíkový prepravca, ktorý doručuje zvyčajne do 24 hodín od odovzdania zásielky na prepravu. Nižšie nájdete podrobnejšie informácie týkajúce sa tejto možnosti doručenia Vášho tovaru.

- Oblasť doručenia: celá SR

- Dni doručenia: pracovné dni

- Doba doručenia: obyčajne do 24 hodín (po potvrdení o odoslaní Vašej objednávky)

V prípade dodania na súkromnú adresu Vás bude doručujúci vodič kontaktovať telefonicky a informovať o približnom čase doručenia.

Presný výber hodiny dodania nie je bohužiaľ možný. Ak nebudete prepravcom zastihnutý, dostanete do schránky informáciu ohľadom nasledujúceho termínu doručenia.

Cena: nižšie

 


 

OSOBNÝ ODBER

 

Vyzdvihnite si nákup osobne a zadarmo na jednej z našich pobočiek. Objednajte z pohodlia domova v našom e-shope a nákup si vyzdvihnite na výdajnom mieste úplne ZADARMO. Pri nákupe zvoľte ako spôsob dopravy osobný odber na predajni. Vašu zásielku dopravíme na odberné miesto. Na vás zostane len vyzdvihnúť si ju v takom čase, ktorý vyhovuje práve vám!

 

Cena: nižšie

 


 

CENNÍK - Balíková preprava do 100 kg

 

Snímek obrazovky 2018-08-23 v 19.49.31

 

CENNÍK - Preprava pre nadrozmerné zásielky a zásielky zabalené na palete

 

Snímek obrazovky 2018-08-24 v 10.37.58

 

 

 

voster1erkado1vasco1solodoor1invado1portadoors1dre1perfectdoor1indoors1eclisse1setto1disting1gerflor1classen1egger1krono1fortelock1woodlook1eurofinal1arbiton1