Robotický vysávač iRobot Roomba zadarmo

Vysávač iRobot Roomba len teraz zadarmo k podlahe Quick-Step: Alpha Vinyl. Darujte si Vianoce s novou podlahou bez starostí o jej údržbu.

Špeciálna predvianočná akcia zabezpečí pohodlie novej podlahy a ušetrí čas s jej údržbou. Postará sa o to váš nový iRobot. Ak si teraz objednáte podlahu Alpha Vinyl, dostanete zadarmo robotický vysávač iRobot Roomba e5, e6 alebo i7. Špeciálna predvianočná akcia v spolupráci s iRobot, prémiovou značkou robotických vysávačov, platí od 1. novembra do 5. decembra.

  • Od 70 m2 vinyl Quick-Step Alpha: Roomba e5

  • Od 90 m2 vinyl Quick-Step Alpha: Roomba e6

  • Od 120 m2 vinyl Quick-Step Alpha: Roomba i7

PROMO_IROBOT

VYSOKO ODOLNÉ TUHÉ PODLAHY ALPHA VINYL

Hľadáte podlahu, ktorá ponúka luxusný vzhľad a maximálnu praktickosť? Nech sa páči Alpha Vinyl. Mimoriadne pevné jadro a jedinečná vrchná vrstva chránia pred škvrnami, poškriabaním a poškodením nárazom, zatiaľ čo inovatívny klik systém zaisťuje najvodotesnejšiu vinylovú podlahu, aká kedy bola vyrobená. Okrem toho je podlaha Alpha Vinyl ideálna na rekonštrukcie a môže sa inštalovať prakticky na ľubovoľnom povrchu, či už je pravidelný alebo nepravidelný.

100% vodeodolnosť zabezpečuje pokročilý vodotesný klik systém. V kombinácii s premyslenou vodoodpudzujúcou technológiou to zaisťuje plne vodotesnú podlahu, ktorá je ideálna pre kuchyne, kúpeľne a iné oblasti náchylné na vlhkosť.

 

Ultrapevné jadro podlahy zabráni poškodeniu pred rozliatím, padajúcimi predmetmi a zabezpečí tak maximálnu odolnosť. Vďaka jedinečnej povrchovej vrstve s technológiou odolnou proti poškriabaniu vydrží dlhšie.

 

Alpha Vinyl je vynikajúcou voľbou pre nepravidelné povrchy aj projekty rekonštrukcií. Patentovaný klik systém, ktorý sa ľahko používa, sa dosky mimoriadne ľahko montujú.

Ponuka je platná na všetky podlahy z týchto kolekcií:

ALPHA VINYL MEDIUM PLANKS

Ak túžite po podlahe, ktorá dýcha luxusom a autentickosťou, stredne veľké dosky Alpha Vinyl spájajú prirodzený vzhľad so skutočným luxusom. Panely podlahy s V-drážkami dodajú každej miestnosti hĺbku a priestor. Táto podlaha je vodeodolná a dá sa bežne inštalovať na existujúcu podlahu.

ALPHA VINYL SMALL PLANKS

Malé dosky, ktoré sú dokonalým spojením rustikálneho a moderného štýlu, sú k dispozícii s hladkým, elegantným povrchom, ako aj s intenzívnou, silno zrnitou štruktúrou dreva. Táto podlaha je tiež vodeodolná a dá sa taktiež inštalovať na existujúcu podlahu.

ALPHA VINYL TILES

Syntéza expresívnej vystúpenej štruktúry a fascinujúcich farebných variantov. Vďaka pevnému a tuhému jadru sú dlaždice Alpha Vinyl Tiles ideálne na rekonštrukcie: vo väčšine prípadov ich možno inštalovať na existujúcu podlahu bez obáv z vlhkosti, pretože sú 100% vodotesné.

irobot-roomba

 Všetko o jedinečnej ponuke sa dozviete na našej predajni:

2v1, s.r.o.
Masarykova 22
080 01  Prešov

+421 907 085 086
objednavky@2v1.sk

voster1erkado1vasco1solodoor1invado1portadoors1dre1perfectdoor1indoors1eclisse1setto1disting1gerflor1classen1egger1krono1fortelock1woodlook1eurofinal1arbiton1