Vinylová podlaha s geometrickými vzormi

Odvážnejší výber podlahy dokáže robiť vo vašom interiéri divy. Nie nadarmo sa vraví, že móda sa opakuje. Pri výbere podlahy sa opäť stretávame s nápaditými vzormi a farbami.

Vzory sú naspäť

Predošlé roky boli naše domovy ladené v znamení minimalizmu. Neustála potreba niečo meniť, vylepšovať a zároveň ísť v prúde módnych trendov je pre človeka typická. Vo výbere dnes často siahame po prírodných materiáloch. Nový trend v podobe vzorov na podlahe je stále aktuálny. Vzormi veľmi rýchlo oživíme priestor starších obydlí, no táto trendová záležitosť pôsobí dobre aj v nových moderných bytoch. Priestor plný farieb a vzorov je energický a hravý, a ak použijete tú správnu kombináciu, môžete dodať vášmu domovu osobný a jedinečný vzhľad.

Nielen na oblečení

Vzory, najmä tie geometrické prichádzajú do módy nielen v rôznych podobách na oblečení, ale aj na bytových doplnkoch, bytových textíliách. Veľmi dobrou voľbou je spojiť výhody vinylových podláh s geometrickými vzormi, ktoré udajú tón vášmu bytu a oživia ho. I ten najnenápadnejší byt s úplne obyčajným nábytkom sa vďaka vzorovanej podlahe premení na nezvyčajný.

Optická hra

Ak je byt viac-menej fádny a potrebujete ho osviežiť, môžete si zvoliť podlahu nenápadným jednofarebným podkladom – napríklad svetlosivým, na ktorom sú rôznofarebné geometrické vzory. Pozor na to, aby opticky nezmenšovali váš priestor, ale naopak, robili ho väčším. Preto do menších priestorov nikdy nevoľte tmavé farby, radšej svetlejšie, ktoré i malý priestor dokážu rozjasniť a opticky zväčšiť. Hrou s pásikovým vzorom zase dokážete miestnosť opticky predĺžiť, či rozšíriť.

_vyr_1691GTS-805---Terra-Red _vyr_21832077-mandala-white _vyr_22001995-diamond-blue

V našej ponuke nájdete aj vinylové podlahy, ktoré majú veľa kladných vlastností aj z praktického hľadiska:

-podlaha je mäkká a príjemná na dotyk,

-je odolná voči nárazom. Ak vám spadne tanier alebo hrniec, nemusíte sa báť jej poškodenia.

-výborne vedie teplo, a preto sú vhodné pre interiéry s podlahovým vykurovaním,

-má nízku hlučnosť a dobrú izoláciu zvuku. Túto vlastnosť ocenia hlavne obyvatelia panelákových bytov.

-je odolná voči vode a vlhkosti, nenasiakne a nezvlní sa. Nemusíte sa báť, že sa zničí, keď sa vám niečo vyleje alebo vám vytečie voda z práčky.

-ľahká údržba vám ušetrí čas. Pri bežnom umývaní tejto podlahy sa vám nestane, aby na nej ostali stopy. Ani keď po nej niekto hneď prebehne.

Vinylové podlahy, ktoré ponúkame my, sú zdravotne nezávadné a 100% recyklovateľné. Na výber máte lepený alebo klikový variant.

 

Ak by ste si nevedeli dobre predstaviť vzorovanú podlahu v praxi prinášame Vám video z nášho interiérového štúdia: 

https://www.youtube.com/watch?v=wi1APoOBTPE

Zobrazená je vinyová podlaha značky Gerflor, Cementine buckskin.

 

Číslo produktu: GER-C30-0865

Rozmery: 914 x 457 mm

Rozmerová stálosť: < 0,15 %

Celková hrúbka: 2,00 mm

Nosná vrstva: 0,30 mm

Trieda zaťaženia: 23/31

Odolnosť proti pošmyknutiu: R10

https://www.dverepodlahy.sk/podlahy/vinylove-podlahy/gerflor/creation30-cementine-buckskin

 

 

voster1erkado1vasco1solodoor1invado1portadoors1dre1perfectdoor1indoors1eclisse1setto1disting1gerflor1classen1egger1krono1fortelock1woodlook1eurofinal1arbiton1