Veľkoobchodný predaj pre živnostníkov/podnikateľov

 

Vážení zákazníci,

vzhľadom na aktuálnu situáciu Vás informujeme, že aj keď sú maloobchodné predajne zatvorené u nás si môžete nakúpiť po predložení živnostenského listu prostredníctvom veľkoobchodného predaja. Samozrejme predaj prebieha za prísnych hygienických podmienok. Do predajne môžete vstúpiť len s odporúčaným prekrytím úst a nosa. Do predajne vstupuje vždy len jeden zákazník a pri vstupe si vydezinfikuje ruky. S bezpečným nákupom Vám poradia naši profesionálni predajcovia. 

Čo všetko u nás nájdete? Široká ponuka je prispôsobená požiadavkám našich zákazníkov a nájdete v nej dvere a zárubne, podlahy, MDF dosky FORESCOLOR, dlažbu FORTELOCK, zvukovú izoláciu, lišty a profily, garážové brány a žalúzie a mnoho iného. V našej ponuke nájdete moderné a kvalitné prvky pre zariadenie domov, bytov aj kancelárskych priestorov. Pri výbere ponúkaného sortimentu kladieme dôraz na vysoké kvalitatívne požiadavky, moderný dizajn, trendovosť, odolnosť a dlhú životnosť. Zúročte naše skúsenosti pri realizácii vašich projektov.

Váš tím interiérového štúdia 2v1.

Pink Brushstroke Fashion Influencer Facebook Cover

Nájdete nás na Masarykovej 22 v Prešove alebo v Košiciach na Ludvíka Svobodu 8 (OC Hnedák) .

 

Pondelok - Piatok

8:00 - 16:30

Potrebujete poradiť? Odpovieme vám čo najskôr.

Telefón: 0907 085 086

Mail: objednavky@2v1.sk

dverepodlahy.sk
listy-profily.sk
branyzaluzie.sk
forescolor.sk
farebny-nabytok.sk

voster1erkado1vasco1solodoor1invado1portadoors1dre1perfectdoor1indoors1eclisse1setto1disting1gerflor1classen1egger1krono1fortelock1woodlook1eurofinal1arbiton1