FORTELOCK: Nová podlaha za pár minút

PVC podlaha Fortelock Vám ušetrí čas a peniaze a nový vzhľad miestnosti získate za neuveriteľne rýchly čas.

Fortelock 2v1

Svojpomocná inštalácia a nový vzhľad miestnosti rýchlo a efektívne. Pokiaľ patríte k tým, ktorí PVC dlažbu Fortelock ešte nepoznajú, tak verte, že s jej pokládkou nebude mať problém nikto z Vás. Ušetrí Vám nielen čas, ale aj peniaze za práce spojené s pokládkou novej podlahy. Vďaka veľkému množstvu farieb a dezénov si zvolíte presne tú, ktorá sa bude hodiť do vašej miestnosti. Vyberáte si vysoko odolný materiál jednoduchý na údržbu.

Český výrobca prináša na trh inovatívnu dlažbu spájajúcu jednoduchosť praktickosť a dokonca profesionálny vzhľad s vysokou odolnosťou. Viacero farieb a vzorov (diamant, koža, peniaze, hadia koža) prináša možnosť vytvoriť si jedinečný a originálny vzor práve vo vašej garáži, predajni alebo technickej miestnosti. Podlaha je vašou vlastnou skladačkou, ktorá sa inštaluje bez pridania lepidiel. Pred pokládkou Vás čakajú minimálne opravy pôvodného povrchu, ktorý zmeníte na nepoznanie.

V čom je iná ako ostatné podlahy?

Dnes už vo veľkej miere ustupuje trend zvoliť pre garáž základné riešenie v podobe betónu. Práve ten nie je odolný voči rôznym nástrahám ako je napríklad soľ, ktorej sa nevyhneme. Dlaždice Fortelock sú pri správnej údržbe odolné voči slabým a zriedeným kyselinám. Povrch ľahko utriete vodou a saponátom. Pýtate sa čo s prebytočnou vodou napríklad v zime? Zabudovaný systém  odvodných kanálikov Air Flow, ktorý bráni zadržiavaniu vody pod podlahou a umožňuje ju vetrať, čím sa samozrejme eliminuje tvorba plesní.

Ktorý typ podlahy Fortelock si zvoliť?

Fortelock Industry: Tento druh dlažby odporúčame na miesta, ktoré sa vyznačujú vysokou záťažou, požiadavkou na odolnosť a kvalitnú a rýchlu pokládku a renováciu. Ich uplatnenie nájdeme najmä vo sfére priemyslu, kde sa veľmi často používajú. Či už ide o strojársky priemysel, farmáciu alebo sklady a expedíciu. Dlažba Fortelock Industry je séria, ktorá zvládne najvyššiu záťaž. Konštrukčne je navrhnutá tak, že zo spodnej strany je plná, vďaka čomu je vhodná do priestorov s vysokým bodovým alebo dynamickým zaťažením. Ide najmä o prevádzky, kde sa používa ťažká manipulačná technika (najmä vysokozdvižné alebo elektrické paletové vozíky).

Fortelock ECO: Vyznačuje sa rovnako vysoko odolnými vlastnosťami ako Fortelock Industry, rozdielom u týchto dvoch typov dlaždíc je zloženie materiálu. Súčasťou ECO dlaždíc je okrem primárneho PVC materiálu aj zmes PVC z elektro káblov doplnená o aditíva. Recykláciou už použitého materiálu sa snažíme prispieť k ochrane životného prostredia. Podlaha Fortelock ECO je určená pre vysoké zaťaženie v priemysle, skladoch či garážach.

Fortelock Light: Tento druh podlahy odporúčame na miesta, ktoré nevyžadujú maximálnu odolnosť voči záťaži, ale aj tak ide o technické priestory. Táto podlaha je vhodná najmä do domácností – garáží, pivníc, kotolní, ale aj fitness centier, škôl či komerčných priestorov. Dlažba Fortelock Light je séria pre strednú záťaž. Vďaka ideálne zostaveným mriežkam na spodnej strane každej dlaždice ju oceníte najmä v priestoroch so stredným bodovým alebo dynamickým zaťažením.

Fortelock Decor: Okrem všetkým spomínaných vlastností sa vyznačuje hlavne svojím vzhľadom. V ponuke sú tri prevedenia prinášajúce do technických priestorov a predajní eleganciu s vysokou odolnosťou a ľahkou výmenou. 

Fortelock decor (2)Fortelock granitFortelock 2v1   

   Fortelock farby

Fortelock Invisible: Podlahová PVC dlažba Fortelock Invisible bola navrhnutá tak, aby spĺňala aj najnáročnejšie požiadavky každého užívateľa. Túto homogénnu dlažbu so skrytými zámkami môžete dať do komerčných, občianskych, obytných aj skladových priestorov. Pri vývoji podlahy výrobca dbal najmä na efektívnosť následného využitia, účelovosť požitia a jednoduchosť montáže. Vysoká odolnosť materiálu voči záťaži, protišmykový povrch, perfektný zámkový systém, ktorý pevne drží dlaždice pri sebe, chemická odolnosť, špeciálne navrhnutý vzor, ktorý uľahčuje čistenie a mnoho iného ponúka druh podlahy Fortelock Invisible.

Fortelock Invisible

Čo budete potrebovať k pokládke?

Podlaha ponúka jednoduché spájanie jednotlivých zámkov ako pri skladaní puzzle. Pripravte si hlavne gumové kladivo a nožík alebo rezačku k prispôsobeniu krajných dielov. Menšie diery a prasklinky v pôvodnej podlahe neprekážajú, vyvýšeniny je potrebné zbrúsiť. Jednoduchú aplikáciu dlažby zvládne naozaj každý a výmena je ešte efektívnejšia. Pri poškodení podlahy si jednoducho vymeníte len tie časti, ktoré je potrebné vymeniť. Kúpou podlahy predídete zbytočným výdavkom aj v budúcnosti. Doplnky v podobe podlahových nájazdov a rohov perfektne zakončia podlahu pre ľahší a plynulý pohyb auta či vozíka a ešte lepší estetický dojem. 

Tip od nás: Podlahu odporúčame do prenajatých priestorov, kde nemôžete meniť pôvodnú podlahu. Samozrejme podlahu Fortelock si môžete jednoducho rozložiť a pri zmene priestorov ju tam jednoducho umiestniť.

Zaujala Vás podlaha Fortelock? Podlahu nájdete na e-shope www.velkoobchod.sk/dlazba-fortelock. Kontaktujte nás na telefónnom čísle +421 911 607 139, prípadne Vám na otázky zodpovieme prostredníctvom emailu info@velkoobchod.sk.

Viac o našej ponuke sa dozviete aj na facebooku: www.facebook.com/dverepodlahy.sk.

 

voster1erkado1vasco1solodoor1invado1portadoors1dre1perfectdoor1indoors1eclisse1setto1disting1gerflor1classen1egger1krono1fortelock1woodlook1eurofinal1arbiton1