VEĽKÁ LETNÁ SÚŤAŽ

SÚŤAŽ UKONČENÁ!

Potrebuje váš interiér novú podlahu? Sú vaše interiérové dvere na konci svojho poslania? Hľadáte garážovú bránu alebo sa potrebujete skryť pred slnkom v tieni exteriérových žalúzií? Zdá sa vám, všetko predražené? Máme pre vás riešenie: veľká letná súťaž na facebooku, v ktorej na vás čakajú jedinečné zľavy!

VÝHRY

Nachádzame sa na vrchole dovolenkového obdobia a mnohí z vás si konečne užívajú zaslúžený oddych. Využite voľný čas a získajte pre seba, či svojich blízkych zaujímavé ceny. V súťaži môžete získať hneď 3 darčekové poukážky:

1. cena -17%

2. cena -12%

3. cena -7%.

Zapojte sa do našej súťaže na facebooku a zabezpečte si tak zľavu na nákup, ktorý uskutočníte keď vám to bude najviac vyhovovať.  Darčekové poukážky môžete využiť na všetko, mimo akciových produktov.

FACEBOOK

Nemusíte nič zbierať, kupovať ani posielať sms. Súťaž o zaujímavé ceny prebieha na našom facebookovom profile “Dvere Podlahy“, kde ju ľahko nájdete pod označením “VEĽKÁ LETNÁ SÚŤAŽ“. Zapojiť sa môže každý a šanca na výhru je skutočne vysoká.

https://www.facebook.com/dverepodlahy.sk/photos/a.678827662178153/4337223519671864/

PRAVIDLÁ SÚŤAŽE

Súťaž prebieha na našom facebookovom profile “Dvere Podlahy“. Získať môžete 3 výhodné darčekové poukážky na nákup so zľavou: -17%, -12%, -7%. Pravidlá sú úplne jednoduché, stačí ak zabehnete na náš profil a dáte like na našu facebookovu stránku a pod príspevkom označeným “VEĽKÁ LETNÁ SÚŤAŽ”, v komentári odpoviete na otázku: Čo plánujete najbližšie prerobiť, či dokončiť vo vašom príbytku? Vyhlasovateľom súťaže je 2v1 s.r.o. so sídlom na Masarykovej 22 v Prešove. Podmienky splnenia budú na konci súťaže konrolované. Súťaž potrvá do 8. augusta 2021 a mená výhercov vyhlásime priamo na profile v utorok 10. augusta 2021.

Každý účastník súťaže, svojím komentárom potvrdzuje, že súhlasí so spracovaním osobných údajov uvedených na jeho profile.

Zapojte sa do našej súťaže na facebooku a zabezpečte si tak zľavu na nákup, ktorý uskutočníte keď vám to bude najviac vyhovovať. Pri aktuálnom zvyšovaní cien vás chceme potešiť zvýhodnenými podmienkami nákupu. Zatiaľ vám prajeme príjemný oddych!

voster1erkado1vasco1solodoor1invado1portadoors1dre1perfectdoor1indoors1eclisse1setto1disting1gerflor1classen1egger1krono1fortelock1woodlook1eurofinal1arbiton1