Podlaha pre vašu spálňu

Domov je práve tam, kde sa vrátime po každodenných povinnostiach načerpať nové sily a energiu. Centrálnym miestom oddychu a domáceho pohodlia je spálňa. Výberom postele, matracov, ale aj doplnkov vytvárame priestor, kde najviac záleží na pohodlí. Avšak voľbou tej správnej podlahy ľahko vytvoríme atmosféru odpočinku, a to vďaka podlahovým krytinám s jedinečnými vlastnosťami. Inšpirujte sa a zistite, ktorá je tá správna podlaha pre vašu spálňu.

tarkett-bedroom

Predstavujeme vám luxusné vinylové dielce Starfloor Click Solid 55/55 Plus, ktoré ponúkajú moderné všestranné riešenie vhodné pre všetky potreby. Ide o starostlivo vyberané elegantné a realistické vzory dreva a kameňa, ktoré okamžite dodajú vašej spálni teplo a štýl. Podlahy Starfloor Click Solid 55/55 Plus spájajú všetky výhody luxusných vinylových dielcov, kompletnú akustickú ochranu a trvanlivý dokonalý vzhľad. Ideálna podlaha pre náročný rodinný život!

click-55_Highland-Oak-NATURAL_ click-55_Highland-Oak-NATURAL 

VYSOKÁ ODOLNOSŤ

Nové tuhšie a pevnejšie jadro poskytuje lepšiu stabilitu. Spálňa nie je len miestom spánku, ale aj rušným priestorom príprav na celodenné fungovanie alebo rodinné oslavy. Hlavne počas rána ide o pomerne rušný priestor, ktorý vystavuje podlahu záťažovej skúške. Posledný pohľad od zrkadla, či zabudnuté kľúče dajú podlahe zabrať, najmä ak máme na sebe obľúbené vysoké opätky. Kúpeľňa v spálni? Pre podlahu Starfloor Click Solid 55/55 Plus žiadny problém. Je vodoodolná a veľmi ľahko odoláva škvrnám.

ŠTÝLOVÝ DIZAJN

Každá domácnosť má svoj jedinečný charakter, ktorým odráža vkus svojich majiteľov. Podlaha Starfloor Click Solid 55/55 Plus ponúka celkom 30 rôznych odtieňov. Technológia embosovania EIR („Embossing-in-register“) zvýrazňuje organický vzhľad povrchovej štruktúry materiálu. Zároveň digitálna tlač výrazne znižuje frekvenciu opakovania vzoru.

ĽAHKÁ INŠTALÁCIA

Podlaha ponúka jeden z najobľúbenejších systémov pokládky. Klikový systém svojou jednoduchosťou šetrí čas, ale aj peniaze.

PRIATEĽSKÁ K ŽIVOTNÉMU PROSTREDIU

Jeden z najdôležitejších aspektov, ktorý hýbe dnešným svetom. Podlaha sa vyrába v Európe, a preto dosahuje zníženie emisií oxidu uhličitého ako aj uhlíkovej stopy z dopravy. Na strane zákazníka podlaha zabezpečuje vysokú kvalitu vnútorného ovzdušia miestnosti, v ktorej sa podlaha nachádza.

click-55_Contemporary-Oak-NATURAL_ click-55_Contemporary-Oak-NATURAL 

Luxusné vinylové dielce Starfloor Click Solid 55/55 Plus sú viacvrstvové, trvanlivé a extrémne odolné, ľahko sa udržiavajú, inštalujú a sú k dispozícii v širokej škále dizajnov. Z našej ponuky si môžete vybrať z kolekcií, ktoré budú vyhovovať ako vašim predstavám, tak aj rozpočtu.

 

voster1erkado1vasco1solodoor1invado1portadoors1dre1perfectdoor1indoors1eclisse1setto1disting1gerflor1classen1egger1krono1fortelock1woodlook1eurofinal1arbiton1