9 výhod umelého trávnika

Leto sa každoročne nesie v znamení trávenia času na terasách alebo balkónoch. Aj vy stále túžite po vylepšeniach, ktoré spríjemnia pobyt vonku počas dlhých letných večerov? Máme pre Vás tip, ktorý zaručene vašu túžbu po dokonalom prostredí zabezpečí. Pozrite sa bližšie na 9 výhod umelého trávnika.

umely-travnikovy-koberec

Umelý trávnik predstavuje ideálne riešenie na miestach, kde nemôže byť použitý prírodný trávnik. Trávnikové koberce majú celoročného využitie v interiéri aj exteriéri ako napríklad: strešné terasy, balkóny, verandy a záhrady. Majú výborné vlastnosť udržať si prirodzený vzhľad a dlhá životnosť s nízkymi prevádzkovými nákladmi ušetria vašu peňaženku.

9 VÝHOD UMELÉHO TRÁVNIKA

1. Nepotrebuje vodu: klasický trávnik potrebuje neustálu vlahu, najmä počas horúcich letných dní.

2. Netreba kosiť: ušetrený čas viete využiť pri obľúbených aktivitách.

3. Pokládku zvládnete ľahko sami: je to úplne jednoduché, stačí získať chuť vytvoriť niečo nové.

4. Hypoalergénne a recyklovateľné: máte alergiu na trávnaté porasty? Odteraz žiadny problém.

5. Žiadne hnojivá ani pesticídy: umelý trávnik nevyžaduje postreky, a preto je bezpečný nielen pre vaše deti, ale aj domácich miláčikov.

6. Trvanlivosť: odolný proti UV žiareniu a chlóru.

7. Minimálna údržba: údržba vám zaberiem minimum času a postačí vám k tomu iba vysávač alebo metla.

8. Prirodzený vzhľad po celý rok: najväčšou výhodou je, že je vhodný do akéhokoľvek počasia, a preto zaručuje dokonalý vzhľad počas celého roka či už prší alebo je slnečno.

9. Vzhľad podľa vašich požiadaviek: na výber máte mnoho prevedení, ktoré si vyberiete podľa vlastnej potreby a predstavy. Umelé trávniky sa líšia výškou vlasu, ktorý si zvolíte podľa zamýšľaného umiestnenia. Na balkóne vás určite poteší vysoký vlas s príjemným nášľapom. Nižší vlas sa hodí skôr na terasy a pod pergoly, rovnako vhodný aj k bazénu.

vzorky-umely-travnikl

(Vzorky trávnikov nájdete v našom showroome na Masarykovej 22 v Prešove.)  

Chýba vám nejaká informácia, ktorú by ste potrebovali pred kúpou vedieť? Neváhajte nás kontaktovať. V našej ponuke nájdete viaceré prevedenia, odtiene a spolu s našimi predajcami určite nájdete to čo hľadáte.

voster1erkado1vasco1solodoor1invado1portadoors1dre1perfectdoor1indoors1eclisse1setto1disting1gerflor1classen1egger1krono1fortelock1woodlook1eurofinal1arbiton1