Inovatívne drevovláknité dosky

Inovatívne drevovláknité dosky, ktoré majú bezkonkurenčne homogénne rozloženie farieb naprieč celým materiálom a zachovávajú si svoju farebnú stálosť.

Pri výrobe kladieme veľký dôraz na použité drevo, pigmenty a lepidlá. Používame výlučne borovicové drevo a kvalitné prísady pre dosiahnutie čo najväčšej súdržnosti materiálu a teda aj mechanickej pevnosti.  

VLASTNOSTI KTORÉ OCENÍTE

Vďaka vyčerpávajúcemu výskumu a kvalitnej výrobe dosky neobsahujú formaldehyd, majú bezkonkurenčne homogénne rozloženie farieb naprieč celým materiálom a zachovávajú si svoju farebnú stálosť.

JEDNODUCHÉ FRÉZOVANIE

Čistá, hladká rezaná hrana a možnosť povrchového 3D frézovania dáva doskám jedinečný charakter.

LAKOVATEĽNÝ POVRCH

Lakovaním na lesk, alebo polomat sa dosiahne vyššia intenzita farieb.

ŠIROKÉ MOŽNOSTI VYUŽITIA

Architektonický a interiérový dizajn, moderný nábytok, zariadenie obchodov, pracovné dosky pultov s profilovanými hranami, obklady stien.

 

ŠTANDARD

Táto rada má hladkú povrchovú úpravu a je vhodná pri výrobe zložitých vzorov alebo tvarov. Farba vo vnútri dosky je zachovaná  bez ohľadu na to, či je brúsená, rezaná, frézovaná alebo obrábaná.

forescolor-mdf

TEXTÚRA

Výber z troch povrchových úprav. Vhodná pre rôzne aplikácie kde sa vyžaduje štruktúra povrchu. Dostupná v 9 mm hrúbke vo všetkých farbách.

 

Viac na www.forescolor.sk

voster1erkado1vasco1solodoor1invado1portadoors1dre1perfectdoor1indoors1eclisse1setto1disting1gerflor1classen1egger1krono1fortelock1woodlook1eurofinal1arbiton1