Vyberte si novú drevenú podlahu

Vyberte si novú drevenú podlahu


Jedným z najlepších spôsobov, ako vylepšiť vzhľad a štýl domu, je správna voľba podlahy. Drevené podlahy sú všestrannou voľbou pre mnoho domácností, pretože rozmanitosť štýlov a povrchových úprav vám umožňuje zvoliť podlahu, ktorá jednoducho doplní váš existujúci štýl, alebo slúžia ako východiskový bod pre návrh nového interiéru. Každý domov je jedinečný svojím vlastným štýlom a túto jedinečnosť dopĺňa drevená podlaha.
Objavte nové možnosti, ktoré vám ponuka kvalitná drevená podlaha, bez ohľadu na to, aký štýl hľadáte.

Oak Adagio Herringbone Boen


Objavte individuálny štýl drevenej podlahy


Keď nakupujete drevené podlahy, neobmedzujete sa iba na jeden druh dreva, alebo jeden štýl. K dispozícii sú masívne drevené podlahy, ktoré sa dodávajú vo všetkých typoch farieb a textúr. Či už chcete rustikálny pocit čerešňového duba, alebo moderný vzhľad bieleho brezového dreva, existuje voľba pre každý typ chuti a štýlu. Existujú tiež techniky navrhovania procesu inštalácie.

 

drevena-podlaha-velkoobchod

 

Ako sa môžem rozhodnúť pri výbere podlahy?


Najťažšia časť kúpy novej podlahy je rozhodovanie o type podlahy, ktorú chcete. So všetkými možnosťami pre drevené podlahy, ktoré ponúka internetový obchod dvere podlahy môže byť výber toho správneho dlhý proces. Väčšina ľudí použije nábytok v miestnosti ako východiskový bod pre výber podlahy. Ak máte maľované steny, alebo dekorácie stien, môže to byť tiež faktor pri výbere podlahy. Je tiež dôležité myslieť aj na podlahové krytiny. Niektorí ľudia inštalujú drevené podlahy bez úmyslu používať koberce, zatiaľ čo iní dávajú prednosť veľkým kobercom. Ak používate koberec, vzorované parketové podlahy by nemuseli ladiť a drevo s vysokým kontrastom zrna by mohlo rušiť.

 

boen-Accessories_Interiorpicture_RGB22

voster1erkado1vasco1solodoor1invado1portadoors1dre1perfectdoor1indoors1eclisse1setto1disting1gerflor1classen1egger1krono1fortelock1woodlook1eurofinal1arbiton1