Bezpečná gumová dlažba

Hľadáte bezpečný podklad pre detské ihriskoGumová dlažba je na to ako stvorená. Každé detské ihrisko alebo športovisko, kde je použitá gumená podlaha ako podklad ochráni Vaše deti pri páde z výšky. Rohože sú dostupné v rôznych hrúbkach a farbách. 

Gumená dlažba je určená na povrch detských, rekreačných a voľnočasových ihrísk, ako aj na terasy, záhrady a priestranstvá okolo bazénov, podlahy pre interiérové športoviská, ustajnenie hospodárskych zvierat či priemyselné podlahy. Okrem estetických, vode priepustných, vibrácie a hluk tlmiacich vlastností takýchto povrchov, je gumová dlažba výrazným prvkom zvyšujúcim bezpečnosť pri páde počas pohybu, športu a iných aktivitách. Označuje ju certifikovaný parameter HIC "bezpečná výška pádu". 

Gumová dlažba - štýlové a jedinečné riešenie spájajúce estetiku, účelnosť, bezpečnosť a dostupnosť. Moderná a ekologická alternatíva k vytvoreniu funkčnej účelovej plochy. Zvlášť vhodné na terasy, balkóny, povrchy plôch okolia  bazénov, či chodníky záhrad a domov, kde neoceniteľnou vlastnosťou je protišmykový povrch, priepustnosť vody, flexibilnosť, mrazuvzdornosť, jednoduchá aplikácia, no hlavne bezpečnejší pohyb. Výrobky sú vyrobené na Slovensku z recyklovateľného gumového granulátu a flexibilného lepidla.  

 

Gumové dlaždice sa uplatnia aj vo Vašej záhrade ako bezpečný povrch pre chodník, či ako gumené zatrávňovače pre trávnik. V agrosegmente je možné použiť gumenú podlahu ako protišmykový povrch do stajní a maštalí, zaručujú bezpečný pohyb zvieraťa a výbornú izoláciu pred chladom. V kategórii príslušenstvo nájdete výrobky potrebné pre spoľahlivú montáž gumených rohožíGumená dlažba slúži ako moderná a ekologická alternatíva k betónovým, asfaltovým alebo štrkovým povrchom. Využite jej vynikajúce schopnosti a vymeňte svoj starý nebezpečný povrch za nový z gumenej dlažby.

 

Výhody: 

  • protišmykový povrch 
  • antivibračné vlastnosti 
  • tepelnoizolačné vlastnosti 
  • jednoduchá pokládka 
  • bezproblémová údržba 
  • elektroizolačná funkcia 

 

Skákacia škôlka 

Sú hry, ktoré nestratia svoje čaro a pamätáme si ich ešte z detstva a hrajú sa ich aj naše deti. Jednou z obľúbených hier je skákanie škôlky. 

Set obsahuje 9 ks gumovej dlažby. Celková dĺžka skákacieho panáka je 3,5 m, šírka ma 1m, výška 2 cm. Celková hmotnosť 46kg netto. 

Ak máte záujem o skákaciu škôlku kliknite SEM a jednoducho objednajte. 

voster1erkado1vasco1solodoor1invado1portadoors1dre1perfectdoor1indoors1eclisse1setto1disting1gerflor1classen1egger1krono1fortelock1woodlook1eurofinal1arbiton1