Ekologické, suché a rýchle zrovnávanie podkladu podlahy - CEMWOOD

CEMWOOD je ekologické, suché a rýchle zrovnávanie podkladu podlahy

Výhody granulátu CEMWOOD:

Vypĺňa dutiny, praskliny a zrovnáva výškové rozdiely podláh

Suchý, ľahký a ekologický granulát CEMWOOD je ideálny na zrovnanie podkladu podlahy pri rekonštrukciách starších podláh.

Ľahko skryje inštalačné rozvody v podlahe

Drevený ekologický granulát CEMWOOD oceníte všade tam, kde sú inštalácie vedené na podlahe, pretože všetky rozvody, vodárenské trubky a elektroinštaláciu jednoducho iba presypete, zrovnáte granulát a položite napríklad OSB dosky a máte tak veľmi rýchlo pripravený podklad pre konečnú podlahovinu.

cemwood

Spojovací mostík medzi dvoma rôznymi výškami podláh

Granulát CEMWOOD viete využiť aj ako spojovací mostík medzi dvoma rôznymi výškovými rozdielmi jendotlivých podláh. Rýchlo a jednoducho viete urobiť jeden kompaktný výškový celok z rôznych výškových rozdielov podláh.

Ušetríte niekedy až 2/3 nákladov

Na zrovnávaní podkladu s drevenými granulami CEMWOOD v niektorých prípadoch dokážete ušetriť až 2/3 nákladov v porovnaní s inými štandardnými, doteraz používanými metódami zrovnávania podkladov. Máme na mysli hlavne mokré cementové alebo anhydridové poterové alebo zrovnávacie zmesy.

Odolnosť proti plesniam

Ekologický granulát CEMWOOD vďaka svojej receptúre spracovania a zmiešaním s minerálnymi zložkami sa tak stáva dokonca odolným proti rôznym druhom plesniam.

Zvuková a tepelná izolácia

Granulát CEMWOOD má výborné zvukovo izolačné vlastnosti, získate tak podklad s výbornou kročajovou izoláciou. Zároveň slúži aj ako tepelná izolácia podlahy.

 

 

cw2000-nivelcia

 

Montážne výhody CEMWOOD®

Suché, rýchle a jednoduché zrovnanie nerovnosti na podlahe

Vďaka ekologickému drevenému granulátu CEMWOOD viete rýchlo a jednoducho manipulovať s výškou podlahy a zároveň v jednom kroku aj samotný podklad podlahy zrovnať.
CEMWOOD je vhodný hlavne ako rýchla, zdravá a ekologická náhrada škvary, alebo ináč povedané škvarového násypu na podlahe.

Zrovnávanie podkladu až do výšky 180 mm

S ľahkým a ekologickým granulátom CEMWOOD viete zdvihnúť alebo zrovnať nerovnosti až do výšky 180 mm, pričom nijak extrémne nezaťažite nosnú konštrukciu podlahy.

Získate stály a stabilný podklad

Drevený granulát CEMWOOD vďaka svojej rôznorodosti jednotlivých drevených úlomkov sa do seba jednoducho zafixuje a vytvorí tak jeden kompaktný a stabilný nosný podklad pre ďalšiu skladbu podlahy.
Garanulátový násyp si ani časom nijak nesadne a nevytvoria sa ňom žiadne preliačiny, či vychodené chodníky.

Ľahká váha a jednoduchá manipulácia

Ekologický, drevený násypový granulát CEMWOOD má nízku váhu, teda nie je namáhavý na presun a samotnú manipuláciu a veľmi jednoducho sa s ním pracuje.
Nezaťažujete zbytočne nosnú konštrukciu podlahy a nemusíte byť extra zručný aby ste spracovali tento materiál a hlavne nie ste tlačený žiadnou dobou spracovateľnosti či schnutia ako je to pri iných podlahárskych materiáloch.

Granulát CEMWOOD je plne zaťažiteľný ihneď po aplikácii

Ekologický, drevený násypový granulát CEMWOOD patrí medzi extrémne rýchle riešenia pri rekonštrukciách podláh, pretože je ihneď plne zaťažitelný ďalšou skladbou podlahy a nemusíte čakať a zdržiavať sa akoukoľvek dobou schnutia či vyzretia.

 

cemwood1

 

Tovar si môžete zakúpiť alebo sa informovať v našom e shope kliknuti na odkaz TU >>

voster1erkado1vasco1solodoor1invado1portadoors1dre1perfectdoor1indoors1eclisse1setto1disting1gerflor1classen1egger1krono1fortelock1woodlook1eurofinal1arbiton1