Alpha vinyl: pevné podlahy s vynikajúcimi vlastnosťami

Novostavba alebo rekonštrukcia domu? Výber podlahy pre váš domov je veľmi dôležitý, a preto je dobré zoznámiť sa s rôznymi možnosťami v oblasti podláh. Ak príde na štýl a praktickosť, pevné vinylové podlahy predstavujú veľmi atraktívnu voľbu.

Vďaka zdokonaleným technologickým vylepšeniam dokázali výrobcovia vyvinúť ešte odolnejšiu podlahu. Medzi pevné podlahy s vynikajúcimi vlastnosťami patrí aj podlaha Alpha vinyl. Ide o podlahu, ktorá si skutočne zaslúži pozornosť.

dub-vidiecky-prirodny

dub-soft-svetly-hnedy (2)


Jednou z najdôležitejších vlastností, ktoré vám uľahčia prácu je možnosť podlahu inštalovať na akýkoľvek povrch, rovný i nerovný. Vďaka jedinečnej vrchnej vrstve sú tieto podlahy mimoriadne odolné proti pošrkiabaniu a škvrnám. To, ale nie je všetko. Pokročilý zámkový systém zaručuje úplne vodeodolnú podlahu. Podlahy Alpha vinyl sú stelesnením vynikajúcich technických vlastností podlahy.

Pridanou hodnotou je detailný vzhľad, ktor zachytáva podobu skutočného dreva a kameňa. Každý človek má iný vkus a životný štýl. Pevné podlahy Alpha vinyl presvedčivo replikujú industriálny štýl a textúry tvrdého dreva. S touto podlahou môžete priniesť štýlový dizajn a estetiku do každej miestnosti.

Vlatnosti, ktoré zaručene vyhovejú vašim individuálnym požiadavkám:

  • inštalácia na pôvodnú dlažbu,

  • 100 % vodotesná,

  • odolná proti nárazu,

  • jedinečný vzhľad,

  • odolnosť proti teplu a slnečnému žiareniu.

Dnes už výrobcovia myslia na všetko, a preto začali pri výrobe využívať najnovšiu technológiu

ANTIMIKROBIÁLNY POVRCH. Vďaka tomu, že do vrchnej vrstvy pridali novú technológiu,

baktérie už nemajú šancu. Táto vlastnosť, v spojení s pravidelnou údržbou podlahy, zaisťuje

likvidáciu akýchkoľvek baktérií do 24 hodín. Podlahy tak poskytujú ešte lepšiu ochranu priestoru,

v ktorom žijete.icon_anti_covid19-b7fcfa6b

voster1erkado1vasco1solodoor1invado1portadoors1dre1perfectdoor1indoors1eclisse1setto1disting1gerflor1classen1egger1krono1fortelock1woodlook1eurofinal1arbiton1