Nastavte splátky a nakupujte hneď

Nový interiér a exteriér hneď. Bývajte lepšie a plaťte tak ako to vyhovuje vám. Náš sortiment dokážete nakúpiť aj na splátky.

Premýšľate nad rekonštrukciou alebo vás prekvapili nečakané okolnosti a vy ste nútení neplánovane kúpiť nové dvere či podlahy? My vám s tým pomôžeme. Riešením môže byť jednoduchý nákup na splátky. Prostredníctvom služby nákup na splátky v spolupráci so spoločnosťou Quatro si môžete nakúpiť všetko čo potrebujete a za tovar platiť po častiach ako to vyhovuje práve vám.

nakupuj-hned-quatro

 

Ako nakupovať u nás na splátky?

Človek sa môže z rôznych dôvodov ocitnúť v neľahkej situácii, ktorá ho postaví pred hotovú vec. Nezúfajte! Splátkový kalendár sa pokúsime nastaviť tak, aby sme spĺňali predstavy a požiadavky a vy si môžete svoj interiér alebo exteriér užívať skôr ako sa nazdáte. Je to jednoduché, stačí vašu požiadavku predložiť našim zamestnancom a oni vám radi poradia. Osobný prístup našich manažérov predaja vám zabezpečí ústretové vyriešenie požiadavky.

voster1erkado1vasco1solodoor1invado1portadoors1dre1perfectdoor1indoors1eclisse1setto1disting1gerflor1classen1egger1krono1fortelock1woodlook1eurofinal1arbiton1