Jednoduché, rýchle, lacné…

Túžite po novej podlahe? Môže to byť jednoduchšie ako si myslíte. Nepotrebujete lepidlá ani žiadne špeciálne pomôcky. Systém klik dnes už ponúkajú laminátové aj vinylové podlahy. Ide o jednoduché, rýchle a lacné položenie podlahy.

click-systewm   

ČO JE TO KLIK SYSTÉM?

Spoločným znakom všetkých plávajúcich podláh je ich plávajúce uloženie – to znamená, že nie sú pevne spojené ani s podkladom, ani s okolitými stenami. Zostavujú sa z plošných dielcov, ktoré sa navzájom pospájajú do súvislej plochy. Spoje môžu byť na pero a drážku – dve časti sa do seba zasunú a navzájom sa zlepia – alebo zámkové, čiže klik systém – okraje dielcov sa „zacvaknú“ a držia vďaka svojmu profilu. V minulosti sa ako plávajúca podlaha (s klik systémom) označovala výhradne laminátová podlaha. Dnes toto jednoduché, rýchle a lacné položenie podlahy ponúkajú aj výrobcovia vinylových podláh. Ide o obľúbený spôsob montáže, ktorý zvládne každý, bez väčšej námahy, či špeciálneho náradia. Klik systém/plávajúca montáž je najjednoduchší a najčistejší spôsob, ktorý si môžete vybrať.

Pri tomto type inštalácie podlahy sa nič nelepí ani neskrutkuje. Jednotlivé podlahové lamely sa ľahko spájajú pomocou zaklapávacieho podlahového systému. Podlaha leží na podklade bez pevnej väzby a môže sa voľne pohybovať a reagovať, preto hovoríme o „plávajúcej podlahe“.

PRIPRAVTE SI POTREBNÉ

Podlahové dosky možno prakticky zacvaknúť bez použitia náradia. Musia však byť vopred narezané na vhodnú dĺžku. To vám najlepšie zabezpečí podlhovastá jednostranne uchytená píla alebo ručná kotúčová píla s jemným ozubením. Okrem toho budete potrebovať náradie na meranie uhlameter a ceruzku na meranie a označovanie dosiek. Úplne bez náradia sa síce podlahu položiť nepodarí, ale budete potrebovať bežné nástroje, ktoré má každý kutil doma. A rovnako jednoducho sa dá aj vymeniť.

VYHNITE SA CHYBÁM

Najčastejšou chybou je odhodenie priloženého návodu. Aj keď sa môže zdať, že pokládka je úplne jednoduchá napriek, tomu je vhodné si návod vopred prečítať a ušetriť si tak čas pri prípadnej zlej inštalácii. Podlahu je dôležité vhodne pripraviť. Nesprávny základ je často chybou, ktorá sa ukáže až neskôr. Pri kúpe podlahy je dôležité myslieť aj na doplnky a nesmie chýbať ani vhodná podložka, ktorá zabezpečí podlahe stabilitu a pevnosť. Začínajte veľmi opatrne. Kľúčový je prvý rad a ten musíte položiť veľmi presne. Ak začneme zle, bohužiaľ budeme musieť začať odznova a niektoré lamely podlahy sa už druhýkrát zakliknúť nepodarí.

JEDNODUCHÉ, RÝCHLE, LACNÉ…

…položenie podlahy vám ponúkame aj my. Vďaka patentovaným podlahovým zaklapávacím systémom môžete položiť svoju podlahu rýchlo a komfortne. V našej ponuke máte na výber z viacerých značiek, ktoré dokážu naplniť vaše očakávania predstavy. Zo širokej ponuky si môžete zvoliť práve tú, ktorá vyhovuje vášmu rozpočtu, polohe umiestnenia, kvalite, a iným dôvodom ovplyvňujúcim výber podlahy. Na výber máte z laminátových, ale aj vynilových klik podláh.

V našej predajni môžete vidieť vzorky viacerých výrobcov: EGGERCLASSENSWISSKRONO, KRONOPOL, QUICK-STEPTARKETTGERFLOR.

Podlahy-v-ponuke

Kontakt:
+421 907 085 086
objednavky@2v1.sk

 

voster1erkado1vasco1solodoor1invado1portadoors1dre1perfectdoor1indoors1eclisse1setto1disting1gerflor1classen1egger1krono1fortelock1woodlook1eurofinal1arbiton1