Interiérové dvere. Ako vybrať tie správne?

Chýbajú Vášmu interiéru už len dvere? Máte predstavu ale neviete sa rozhodnúť?           

 

                farba-dveri-k-podlahe

Dvere sú jedným z najdôležitejších prvkov interiéru. Mohli by sme ich zaradiť medzi praktické doplnky interiéru. Na jednej strane spĺňajú praktickú funkciu odhlučnenia a oddelenia jednotlivých miestností, na druhej strane dotvárajú celkový vzhľad interiéru. Je však dôležité povedať, že dvere sú investíciou na dlhšie obdobie, a tak netreba podceniť ich výber.

 

Pri výbere Vám pomôže stanovenie hlavných možností:

1. Premyslite si rozmery a smer otvárania dverí.

2. Nájdite si estetický vhodný model dverí pre Váš interiér.

3. Spoznajte výhody a nevýhody povrchovej úpravy a materiálu dverí.

4. Vyberte správnu zárubňu.

5. Premýšľajte nad zámkom a kovaním.

 

Okrem dverí s bežným spôsobom otvárania existujú tiež rôzne typy posuvných dverí, ktoré sa môžu posúvať pred stenu alebo do stavebného puzdra. Tiež si môžete vybrať skladacie dvere alebo tzv. lietačky. Všetko záleží od následného využitia interiérových dvier.

 

Tip od nás: Ako zistíte, či sú dvere ľavé alebo pravé?

Tak, že sa postavíte pred stavebný otvor a predstavíte si, že otvárate dvere smerom k sebe. Ak ich otvárate ľavou rukou, tak sú ľavé, ak ich otvárate pravou rukou, tak sú pravé. Závesky vám musia byť viditeľné.

 Dvere_otvaravost_

Neviete si pomôcť s niektorým z týchto aspektov alebo si neviete vybrať? Obráťte sa s výberom na nás. V našej ponuke nájdete dvere s rôznymi povrchovými úpravami ako aj sklenenými otvormi a širokú radu modelov. Zaručujeme Vám výber z tých najkvalitnejších materiálov a ponuky aktuálnych modelov, ktoré určite padnú do vášho interiéru. K tomu všetkému u nás spájame priaznivú cenu a rýchlu dodaciu dobu.

 

Nájdete nás v Prešove na Masarykovej 22 alebo v Košiciach na Ludvíka Svobodu 8 (OC Hnedák).

Kontakt:

Telefón: 0907 085 086

Email: objednavky@2v1.sk

Vybrať si viete aj na našom e-shope: https://www.dverepodlahy.sk/dvere-zarubne

voster1erkado1vasco1solodoor1invado1portadoors1dre1perfectdoor1indoors1eclisse1setto1disting1gerflor1classen1egger1krono1fortelock1woodlook1eurofinal1arbiton1