Voster prináša svieže novinky

Oživte svoj interiér novinkami alebo stavte na zaručenú klasiku overenú spokojnými zákazníkmi. Nový katalóg interiérových dverí VOSTER 2021 už svojím vizuálnom prezentuje, čo môžeme od neho očakávať. Poďte sa s nami pozrieť na novinky garantujúce kvalitu.

Absolútnou novinkou sú plné, hladké, bezfalcové dvere, ktoré potešia priaznivcov interiérového minimalizmu. Úplným naplnením túžby po jednoduchých a originálnych dverách je model MAGNETIC. Ide o novú verziu bezfalcových dvier, ktoré vďaka použitiu inovatívneho systému otvárania a zatvárania nemajú tradičný zámok a kľučku. V krídle je totiž nainštalovaný blok magnetickej nehrdzavejúcej ocele a v ráme majú sústavu silných magnetov. Magnetická sila prinesie tiché a dokonalé zatvorenie dverí. Ak máte záujem o uzamykateľnú verziu tohto modelu, je tu možnosť príplatku WC alebo cylindrického zámku.

MAGNETIC

Medzi novinky patrí aj model MODERNO. Ide taktiež o hladké dvere doplnené o detail v podobe decentného skleneného pásu. Na výber sú aj tu rôzne povrchové úpravy. Vybrať si môžete z rôznych typov dýh: Fólia finish (odolnosť proti oteru), 3D dyha (trojrozmerný efekt+odolnosť proti oteru), CPL úprava (vysoká odolnosť proti oderu, poškriabaniu a svetlu), Platinum úprava (odolná voči škvrnám, poškriabaniu a oderu, vode a pare a zároveň napodobňuje autentický vzhľad dreva).

MODERNO

Dvere si môžete zvoliť aj s posuvným systémom, ktorý je pri tejto značke už stálicou. Novinkou je však jedinečný systém LOFT GLASS. Ide o systém, ktorý kombinuje vysokú úroveň estetiky a funkčnosti a je navrhnutý pre interiérové sklenené dvere. Použitie systému nielen opticky zväčší priestor, ale tiež zdôrazní jedinečný, moderný a elegantný charakter vášho interiéru.

Výhody systému:

  • možnosť použitia sklenenej tabule v rôznych povrchových úpravách, vďaka čomu zdôrazňuje individuálny charakter miestnosti,
  • systém poskytuje osvetlenie priestoru a jeho optické zväčšenie,
  • farba kovania je v súlade s najnovšími trendmi v oblasti dekorácie interiéru,
  • použitie systému loft pure glass dodáva interiéru ľahkosť, eleganciu a moderný charakter.

SYSTEM LOFT GLASS

 

KONTAKT

2v1, s.r.o.
Masarykova 22
080 01  Prešov

+421 907 085 086
objednavky@2v1.sk

voster1erkado1vasco1solodoor1invado1portadoors1dre1perfectdoor1indoors1eclisse1setto1disting1gerflor1classen1egger1krono1fortelock1woodlook1eurofinal1arbiton1