FORESCOLOR: netradičné obklady stien

Steny vo vašom príbytku už viac nemusia byť nuda. Prinášame vám zaručený tip ako ohúriť každého návštevníka a cítiť sa špeciálne vo vlastnom byte. Inovatívne MDF dosky FORESCOLOR upútajú pozornosť a prinesú domovu netradičnosť.

panel-a-wall

FORESCOLOR: NETRADIČNÉ OBKLADY STIEN

Nezáleží na tom, či ide o dom, byt, alebo uvažujete o renovácii svojho butiku. Forescolor ponúka v rámci svojich možností vždy správnu voľbu pre jedinečný dizajn. Ponúkajú kvalitu a zaručujú bezchybný výsledok. Drevené obklady sú známe so starých filmov pripomínajúcich dávne doby. Drevo malo v minulosti v interiéri funkciu ukážky luxusu. Išlo o symbol bohatstva. Dnes sú možnosti neobmedzené, na druhej strane nájsť niečo originálne je náročné. Práve Forescolor ponúka netradičné obklady stien, ktoré sa hodia kamkoľvek. Nápadom sa medze nekladú a nie je problém umiestniť obklady stien do obývačky, čo dnes patrí medzi najtypickejšie využitie, ale brániť sa nemusíte ani iným možnostiam.

FAREBNÁ ODVIAZANOSŤ ALEBO KLASIKA

MDF dosky majú veľa zaujímavých vlastností, a preto sú často spájané s rôznymi prívlastkami. Medzi najčastejší patrí slovo farebné. Viaceré farby zabezpečujú nekonečnú kreativitu a rozmanitosť realizácií aj nápadov. V našej ponuke môžete nájsť tieto farby: žltá, oranžová, červená, modrá, zelená, hnedá, svetlosivá, sivá a čierna. Záleží len na Vás akú farbu zvolíte, každá z nich ponúka inovatívne riešenie. Pestrejšie farby rozžiaria priestor a na druhej strane čierna, šedá alebo hnedá ponúknu klasickú farbu nezvyčajnému nápadu. V ponuke FORESCOLOR ďalej nájdete rôzny vzory dekoru, rôzne šírky a kombinácie. Ľahko tak vytvoríte obklad presne podľa štýlu vášho bývania.

ciernavsoranzova

OBJEDNANIE ONLINE

Dosky Forescolor si u nás objednáte jednoducho online. Na našej stránke www.2v1.sk si vyberiete farbu, hrúbku aj textúru dosky. Podľa individuálneho nárezového plánu si vyberiete množstvo a ostatné vybavíme za vás. Každú objednávku u našich zákazníkov overujeme. Robíme všetko pre vašu spokojnosť.

OBKLADY STIEN: PREŽITOK ALEBO OBNOVENÝ TREND. AKO TO VIDÍTE VY?

fc-eshop

OBJEDNÁTE ONLINE TU: www.2v1.sk

voster1erkado1vasco1solodoor1invado1portadoors1dre1perfectdoor1indoors1eclisse1setto1disting1gerflor1classen1egger1krono1fortelock1woodlook1eurofinal1arbiton1