Farebný domov

Začiatok jesene v mnohých vyvoláva melanchóliu. Netreba však zúfať, pred nami je obdobie plné jesenných odtieňov. Premeňte svoj domov na krásne a fascinujúce miesto, prostredníctvom žiarivých farieb. Farebné dvere, podlaha, či nábytok dodajú domovu neobyčajné čaro.

DVERE

Aj dvere môžu byť farebné! Tradície hovoria, že dvere by mali byť biele, v prírodnom dekore a aktuálne trendy dovoľujú aj čiernu farbu. A čo tak červené, modré alebo žlté? Kolekcia Coolors výrobcu Voster prináša stály model Rumba v žiarivých odtieňoch: Havana (červená), Bahama (žltá) a Panama (petrolejová).

Ide o bezfalcové rámové dvere, vyrobené z MDF dosiek, ktorých jednotlivé časti sú zlepené pevnými kolíkovými spojmi v kombinácii s perodrážkou, čo zaručuje vysokú kvalitu a dlhú životnosť. Farby dokážu v ľuďoch vyvolať rôzne emócie, a práve sila farieb inšpirovala Voster k vytvoreniu kolekcie Coolors. Táto kolekcia vám umožní priniesť farby do vášho domova.

farebne-dvere-rumba

PODLAHA

Každý priestor si zaslúži svoj špecifický vzhľad. Ten môžete dosiahnuť farebnou podlahouFrancúzska značka Gerflor ponúka hneď viacero farebných odtieňov. Creation 70 je kolekcia vysoko záťažových vinylových dielcov so zámkom, určená predovšetkým pre rekonštrukcie veľmi zaťažovaných priestorov. Je ideálnou voľbou do hotelov, verejných budov, kancelárií, predajní, ale aj domácností, kde skvelo odolá každej situácii a prispôsobí sa požiadavkám majiteľa. V tejto kolekcii nájdete prírodné dekory dreva, ale aj farebné pod názvom Gentleman. Farebné odtiene: pepermint, taupe, indigo, garance, tweed, grey.

Technické údaje:
Trieda zaťaženia: 34
Formát: 228 x 914 mm
Hrúbka: 2,5 mm
Hrúbka nášľapu: 0,7 mm

gentleman_peppermint_3

NÁBYTOK A DOPLNKY

Zdá sa vám farebná podlaha alebo dvere prehnaná voľba, napriek tomu by ste dali farbám šancu? Skúste farebný nábytok, doplnky, obklady stien alebo dekorácie. Forescolor, farebné MDF dosky sú riešením pre váš kreatívny nápad.

FC-blue

Štandard: dosky štandard majú hladkú povrchovú úpravu a sú vhodné aj pri výrobe zložitých vzorov alebo tvarov. Vďaka homogénnemu rozloženiu farieb naprieč celým materiálom je farba vo vnútri dosky zachovaná bez ohľadu na to, či je doska brúsená, rezaná, či frézovaná. Aj pri mnohonásobnom mechanickom poškriabaní si doska zachováva svoju farbu, a to prináša mnoho výhod hlavne pri použití v exponovaných aplikáciách. Vďaka týmto vlastnostiam sú dosky maximálne vhodné pri výrobe nábytku, 3D nápisov, dekoratívnych panelov alebo obkladov stien. Dosky je možné lakovať podobne ako bežné MDF dosky. Dosiahne sa tým vyššia intenzita farieb a taktiež sa zabezpečí ochrana proti bežnému opotrebeniu.

Textúra: na výber sú až tri rôzne motívy: wood, fabric, ocean, v hrúbke 9 mm. Sú ideálne na použitie pri kreatívnych nápadoch a rôznych interiérových aplikáciách. Obľube sa tešia najmä v architektúre a interiérovom dizajne na výrobu nábytku, pracovných dosiek a pultov, obkladov stien a mnoho iného. Vďaka homogénnemu rozloženiu farieb naprieč celým materiálom si doska zachováva svoju farebnú stálosť. Lakovaním sa dosiahne vyššia intenzita farieb a jedinečný charakter dosky.

forescolor-dosky 

 

voster1erkado1vasco1solodoor1invado1portadoors1dre1perfectdoor1indoors1eclisse1setto1disting1gerflor1classen1egger1krono1fortelock1woodlook1eurofinal1arbiton1